11 september 2021
10:00

IF Brommapojkarna 8

Referat: Ekerö IK 1:Gul - IF Brommapojkarna 8

Fin dag ute på Ekerö. Vi har fortfarande lite ont om folk, eller kanske snarare lite osäkerhet kring match fitness på vissa. Kommer knät/hälen/höften/blindtarmen att hålla? Men vi kommer bra igång och kontrollerar matchen fint. Nytillskottet Milo rullar enkelt in 0-1 efter att ha rundat målisen efter en genomskärare från Max.

Vi går till paus med ledning och stort övertag i själva spelet. Ganska snabbt assisterar Beyan igen, denna gång Danny. Känns lite som spiken i kistan när Max vinner bollen och sätter in 0-3 fem minuter innan andra perioden är över.

Tempot går något ner i tredje perioden, och vi testar lite olika positioner. Det har vi i och för sig gjort tidigare i matchen också, för vissa en ganska stor skillnad. Men det går fint och vi håller faktisk nollan för första gången på jag vet inte hur länge. Detta trots att vi vissa gånger har lite svårt att spela oss ut av försvaret. Kapten för dagen var Adrian, och han fick också välförtjänt det gröna kortet av sina kompisar på Ekerö.